Neurostrukturel korrektion

Hos Vital Kiropraktik fokuserer vi på neurostrukturel korrektion. Neurostrukturel korrektion arbejder specifikt med at genetablere din rygrads normale struktur.

Hvad får jeg ud af det?

I mange tilfælde er strukturelle skader i din rygrad årsag til smerter og forskellige helbredsproblemer, som du måske ikke forbinder med din ryg. Hvordan hænger det sammen? Vi kan illustrere det med et eksempel: Forestil dig, hvilken betydning det kan have for dit hus, hvis der er strukturelle skader på fundamentet. Strukturelle skader kan sprede sig til resten af huset i form af f.eks. revner og sprækker i gulv og vægge. Et stærkt fundament er nødvendigt for at holde huset i god stand.

På samme måde udgør rygraden fundamentet for din krop og din sundhed. Din rygrad kan også have strukturelle skader - de kaldes subluxationer. Subluxationer kan påvirke dit bevægeapparat og nedsætte din krops naturlige evne til at holde sig rask. I Danmark fokuserer kun få klinikker på neurostrukturel korrektion, men det er mere udbredt i USA, Canada og Spanien.

rygproblemer smerter struktur

Konsekvenser ved et skadet fundament. Klik for større billede

Hvad siger vores patienter om neurostrukturel korrektion?

"Jeg kom i klinikken, fordi jeg ikke kunne sætte mig på hug og lege med mine børnebørn. Nu er min krop så stærk, at jeg kan spille fodbold med dem. Det troede jeg ikke var muligt"
Mand, 62 år.

"Inden jeg kom hos Vital Kiropraktik havde jeg hovedpine næsten hver dag i mange år. Nu kan jeg leve et normalt liv. Mine menstruationssmerter er  blevet bedre. Jeg ville ønske, jeg var kommet tidligere."
Kvinde, 27 år.