Om klinikken

Kiropraktisk klinik ved Nørreport Station

Vital Kiropraktik er her for at hjælpe syge mennesker med at blive raske – og for at hjælpe raske mennesker med at forblive raske. Med vores fokus på neurostrukturel korrektion opnår vores patienter tit resultater udover deres forventninger. Neurostrukturel korrektion er for alle: Spædbørn, teenagere, sportsfolk, pensionister og mange flere.

Vi gør det nemt for dig at få plads til mere sundhed i din hverdag med effektik, kiropraktisk behandling. Læs her om, hvordan neurostrukturel korrektion kan hjælpe dig.

Hvem er vi?

MAGNUS LERCHE , KIROPRAKTOR

Magnus er uddannet på Syddansk Universitet i Odense, hvor hoveddelen af uddannelsens bachelordel er identisk med lægeuddannelsen. Kiropraktorstudiet varer fem år og efterfølges ligesom læge- og tandlægestudiet af en et-årigt turnusførløb. Magnus har gennemgået sin turnusuddannelse i en privat klinik på Frederiksberg og har en bred erfaring fra flere andre klinikker i Danmark, Sverige og Spanien. Hans tilgang til sundhed er holistisk, og han er kompromisløs i forhold til at give patienter den rette behandling for at opnå det bedste mulige helbred. Magnus autoriseret af Sundhedsstyrelsen i Danmark og Socialstyrelsen i Sverige.